Nieuws/Entertainment
427550
Entertainment

Brody Jenner haat Kardashians

Brody Jenner is duidelijk. De realityster werd op het Amerikaanse festival Coachella gevraagd naar het 'succes' van zijn halfzusjes Kourtney, Kim en Khloé en kon niet op zijn tong bijten: "Het is mijn f*cking familie niet!"

Brody kreeg in 1991 een hele hoop familie erbij toen zijn vader Caitlyn (destijds Bruce) Jenner in 1991 trouwde met Kris Jenner. Omdat zijn zusjes Kendall en Kylie vaak te zien waren bij Keeping Up With The Kardashians, kreeg Brody ook een bijrolletje.

Maar de relatie tussen Brody en de zusjes Kardashian raakte vertroebeld toen Kim hem vertelde dat hij zijn vriendin Kaitlynn Carter niet mee mocht nemen naar de bruiloft van Kim en Kanye. "Al die meisjes zijn net zo slecht en het is niet gezond om bij ze in de buurt te hangen", vertelde hij tegen Closer

De The Hills-acteur gaat verder: "Ik word doodziek van die Kardashian-drama's en ik distantieer mij dan ook van die familie. Opgroeien met reality-tv is niet normaal. Ik ben volwassen geworden en stop daar voorgoed mee. Tijd om te settelen en kinderen te krijgen. Ik kan niet wachten."