Nieuws/Entertainment
427575
Entertainment

Sharon Osbourne geeft toe biseksueel te zijn

Hoewel Sharon Osbourne ruim 33 jaar getrouwd is met Ozzy, heeft ze toegegeven biseksueel te zijn. De kans dat de realityster de lakens zal delen met iemand van het eigen geslacht is echter klein, aangezien ze zichzelf inmiddels te oud vindt om nog met een vrouw te experimenteren.

Sharon geeft toe iets in haar leven gemist te hebben, omdat ze nooit een relatie heeft gehad met iemand van hetzelfde geslacht. Ze zegt: “Ik denk altijd dat iedereen homoseksueel is, dus ik ben het ook. Ik ben niet een klein beetje gay, ik ben extreem geïnteresseerd in het feit wat ik allemaal gemist heb. Maar nu is het allemaal te laat."

In haar praatprogramma The Talk onthult Sharon's mede-presentator dat ze de drang heeft om vrouwen aan te raken, waarop de moeder van Aimee, Kelly, en Jack reageert: “Daar is helemaal niets mis mee.” Desondanks benadrukt ze wel dat ze nog nooit met een vrouw de lakens heeft gedeeld .

Op de vraag of X Factor-baas Simon Cowell misschien ook wel bi-gevoelens heeft, antwoordt het voormalige jurylid: “Iedereen wil weten of hij gay is. Simon vertoont soms ontzettende 'homotrekjes', maar dat vind ik fantastisch!"