Nieuws/Entertainment
427608
Entertainment

Nick redt zich prima zonder Simon

Doordat ze doorgaans in één adem worden genoemd, zou je wellicht denken dat Nick en Simon niet zonder elkaar kunnen. Niets blijkt echter minder waar.

Nu Simon Keizer momenteel als soloartiest langs de theaters trekt, zijn er een aantal gaten in de agenda van Nick Schilder gekomen, zo vertelt de Volendamse muzikant aan Margriet.

"Niet erg, want nu heb ik meer tijd dan ooit om met mijn gezin door te brengen. Ik breng Nikki (5) zo vaak mogelijk naar school en ga met haar en Julian (3) lunchen in een restaurant", aldus Nick.

Nu de zanger niet gebonden is aan bijvoorbeeld een tour of opnames voor een nieuw album, heeft hij tijd voor dingen die hij altijd al had willen doen. "In Genève heb ik een masterclass operazang gevolgd, omdat ik benieuwd was naar die zangtechniek. En ik ben een cursus Spaans gaan doen, gewoon voor mijn eigen ontwikkeling. Ik houd van talen en pak het makkelijk op. Het maakt me gelukkig dat ik deze dingen nu kan ondernemen."

Simon staat met zijn programma Ik & Simon nog tot 11 juni in de theaters, dus Nick heeft nog even de tijd om zijn bucketlist af te werken.