Nieuws/Entertainment
427633
Entertainment

Actrice Katherine Heigl heeft spijt van kritiek

Katherine Heigl heeft spijt van de uitspraken die ze deed over Knocked Up. De actrice noemde de film, waarin ze de hoofdrol had, in 2008 seksistisch. "De vrouwen worden neergezet als humorloze heksen", zei ze destijds. "Waarom worden wij zo geportretteerd?"

In een interview met radio-dj Howard Stern nam de 37-jarige actrice die woorden woensdag terug. "Ik vond de film leuk, maar mijn invulling van de rol niet", verklaarde Katherine, die vertelde dat ze de kritiek die ze kreeg op haar uitspraken heeft moeten verwerken in therapie. "Ik heb er heel veel moeite mee gehad en dacht echt dat er iets enorm mis met mij was."

De controverse rond Knocked Up was niet de enige keer dat de actrice in een slecht daglicht stond. Haar vertrek uit ziekenhuisserie Grey's Anatomy was het gevolg van meerdere botsingen met de makers. Heigl gaf onder meer aan geen nominatie voor een Emmy Award te willen voor haar rol als Izzie Stevens, omdat ze vond dat de serie niet goed genoeg was geschreven om een prijs te krijgen.