Nieuws/Entertainment
427652
Entertainment

Gary Clark Jr. getrouwd

Gary Clark Jr. en Nicole Trunfio zijn getrouwd. De Amerikaanse gitarist en het Australische model gaven elkaar dinsdagavond het jawoord in Palm Springs.

Het feest begon het afgelopen weekend al op het nabijgelegen festival Coachella, waar Gary op het podium stond. Veel van de bruiloftsgasten waren al van de partij. Zaterdag geeft de 32-jarige muzikant weer een concert op het festival, waar hij zijn 30-jarige bruid in 2012 leerde kennen.

Zowel de bruiloft als de receptie werden gehouden rondom het zwembad van een luxe hotel. De modellen Jessica Gomes en Gemma Ward waren volgens Yahoo de bruidsmeisjes, en het tweejarige dochtertje van Gemma, Naia, bloemenmeisje.

Outfits

De bruid droeg tijdens de ceremonie een zijden witte jurk met een diepe v-hals, lange sleep en een nog langere sluier. Ook voor de rest van de week had ze haar outfits zorgvuldig uitgezocht, zo is te zien op foto's van Harper's Bazaar. Op Coachella droeg ze een witte jurk met kant en blote schouders, tijdens het oefendiner een wijde witte broek met een wijde cape en op de receptie een deels doorschijnende witte jurk met een korte vierkante sleep.

Gary en Nicole hebben een zoontje van anderhalf, Zion.