Nieuws/Entertainment
429126
Entertainment

Zus Bo-Saris: “Het ligt allemaal anders”

Hanneke Titulaer, zus van Bo-Saris, kon het niet langer aanzien hoe haar broer de afgelopen week in de media werd neergezet en heeft haar kant van het verhaal gegeven.

In een interview met RTL zegt ze: “Natuurlijk heeft hij dingen fout gedaan. Maar dit heeft niets met criminele praktijken te maken, het heeft niets met het benadelen van de bandleden te maken. Ik steek mijn hand voor hem in het voor en alles wat hij gedaan heeft, is met goede bedoelingen gebeurd.”

Toch was het geen totale verrassing voor haar dat deze berichten naar buiten zijn gekomen. “Er moest een keer iets uitkomen. Maar eigenlijk had hij het liever gewoon binnenshuis gehouden en netjes samen met de betrokken partijen opgelost. Maar dat mocht niet zo zijn.”

Boris Titulaer, zoals de zanger eigenlijk heet, zou zijn bandleden de laatste jaren niet meer hebben betaald. Het bedrijf van Titulaer, Bo-Rush Productions, werd onlangs  failliet verklaard.

Volgens bronnen dichtbij de zanger zou een deel van de problemen niet bij Boris liggen, maar zakenpartner Wim Noorman, die een cocaïneverslaving had. Noorman zegt daarover: “Ja, het klopt dat ik problemen heb gehad. Maar ik wil benadrukken dat dit absoluut geen invloed heeft gehad op de vertrouwensbreuk met Boris Titulaer.”

Hanneke: “Als je je in een situatie begeeft waar je op een goede manier uit wil komen, maar waar je door invloeden van buitenaf in tegengehouden wordt, in bewerkt wordt, in benadeeld wordt, dan denk ik je je in een slangenveld begeeft. Zo heb ik dat als zus gezien en gevoeld.”

De zaak ligt nu in handen van de curator. Die zal hier 26 april uitspraak over doen.