Nieuws/Entertainment
429170
Entertainment

Oud-collega vergelijkt Charlie Sheen met Trump

Acteur Jon Cryer heeft uitgehaald naar ex-collega Charlie Sheen, door hem te vergelijken met presidentskandidaat Donald Trump.

De Two and a Half Men-acteur was dinsdag te gast in het talkshowprogramma The Real, waarin hij onder andere sprak over politiek gerelateerde onderwerpen. En hij kon het niet laten om een sneer uit de delen aan zijn voormalige collega.

"Je ziet dat mensen het geweldig vinden wanneer Donald Trump alsmaar onnozole dingen blijft roepen. Datzelfde geldt voor Charlie, die eigenlijk altijd de meest verschrikkelijke zei."

De 50-jarige Cryer zegt gefascineerd te zijn door de perikelen rondom Donald Trump. "Normaal gesproken zou ik er niets over zeggen, want wees eerlijk: wie zit er nou te wachten op de mening van iemand uit Two and a Half Men? Maar dit keer is het anders. Ik heb van dichtbij gezien hoe Charlie zijn eigen leven kapot maakte en ik weiger om toe te kijken hoe Trump met zijn gedrag het leven van alle andere mensen verwoest."

De vergelijking van Cryer - die onder andere te zien was in de film Pretty in Pink - kan saillant genoemd worden, aangezien Charlie Sheen in februari nog zijn ongenoegen uitte op Donald Trump.