Nieuws/Entertainment
429224
Entertainment

Isa Hoes open voor trio

Isa Hoes zou in de toekomst best een trio willen met mannen of vrouwen. Ze zegt: “Dat is een verworvenheid van ouder worden.”

Voor de nieuwe LINDA stapt Isa samen met acteur Achmed Akkabi in bad en vertelt ze: “Ik zou wel iets meer seks willen. Ik ben 48 en in de f*cking overgang. Er zijn vrouwen die dan geen zin meer hebben, ik juist steeds meer. Maar ja, ik ben dus alleen. Hoe lastig is dat?”

De actrice geeft toe dat seks ertoe kan leiden dat ze van iemand gaat houden. "Dus na de seks komt vriendschap of houden van." De 32-jarige Achmed - die in 2008 met Isa samenwerkte in de film Alibi - denkt dat vrouwen seks en liefde niet kunnen scheiden: "Vrouwen zeggen altijd dat het puur om de seks is, maar daarna worden ze toch verliefd."

In het blad vertelt Isa openhartig over hoe ze worstelt met het alleen zijn, vooral nu ze veel thuis is, omdat ze aan haar boek werkt: “Een paar maanden geleden dacht ik wel: het moet anders. Ik moet meer outgoing worden. Ik ben nu vijf jaar weduwe en nog steeds alleen.”