Nieuws/Entertainment
429355
Entertainment

Deelnemer Miljoenenjacht blijkt miljonairszoon

Folkert Mijnster blijft de gemoederen bezighouden. We hoeven echter geen medelijden met Folkert te hebben, want wat blijkt? De 23-jarige student is de zoon van het miljonairskoppel Madelon en Pieter Bas Mijnster.

Dat meldt Quote. Laatstgenoemde is investeerder en was in 2011 nog terug te vinden in de Quote 500 met een geschat vermogen van 65 miljoen euro. Het is overigens wel de eerste en voorlopig laatste keer dat vader Mijnster in de lijst met 500 rijkste Nederlanders te zien zou zijn.

Pieter Bas Mijnster werkte met Victor Muller bij Caron & Stevens en in 2011 genoot het echtpaar landelijke bekendheid, omdat ze meededen aan het RTL-programma Fortuinlijke Vrouwen.

Folkert begon zondag vol goede moed aan Miljoenenjacht, maar speelde al in de eerste twee rondes de hoogste bedragen – waaronder vijf miljoen euro – weg. “Ik probeer positief te blijven, maar ik heb nog nooit zo’n slecht begin meegemaakt”, zuchtte presentatrice Linda de Mol.

De onfortuinlijke student moest uiteindelijk genoegen nemen met 'slechts' 9000 euro, terwijl er met enige regelmaat bedragen worden gewonnen die oplopen tot in de tonnen.