Nieuws/Entertainment
429554
Entertainment

Guy Ritchie dropt Rocco bij Madonna

Foto's: Guy Ritchie werd zondagochtend voor het huis van Madonna in London gespot terwijl hij hun 15-jarige zoon, voor het eerst sinds hun voogdijgevecht, bij haar afzette. De zangeres heeft twee uur lang met Rocco doorgebracht.

Daily Mail publiceerde zondag foto's waarop Guy Ritchie en Rocco te zien zijn voor het huis van de zangeres in de Britse hoofdstad.  De 15-jarige tiener werd op de gevoelige plaat vastgelegd met skatebord in zijn hand terwijl hij uit de wagen van zijn vader stapte.

Madonna zou donderdag al naar Londen zijn gevlogen om op haar zoon te wachten, die met zijn vader op vakantie was in de Malediven.

Het is haar eerste bezoek aan de Britse hoofdstad sinds haar 15-jarige zoon Rocco besloot om bij zijn vader Guy Ritchie te gaan wonen.

Rocco vestigde zich in december bij zijn vader Guy Ritchie en diens nieuwe vrouw Jacqui. Rocco weigerde destijds terug te keren naar zijn moeder in de Verenigde Staten. Madonna spande daarom rechtszaken aan om af te dwingen dat ze Rocco weer onder haar hoede in New York kreeg. Volgens de rechter zou het gevecht tussen de ouders op den duur nare gevolgen kunnen hebben voor Rocco.

Bekijk de foto's hier.