Nieuws/Entertainment
429595
Entertainment

Miley en Liam voor het eerst in het openbaar

Miley Cyrus en Liam Hemsworth hebben elkaar opnieuw gevonden en lijken dit niet meer onder stoelen of banken te willen steken.

Miley Cyrus en Liam Hemsworth lijken nu echt weer een stel. De twee zijn voor het eerst in het openbaar gespot door ET Online.

Miley en Liam werden gefotografeerd toen ze samen gingen lunchen met enkele familieleden van Liam. Dat gebeurde in een populair Mexicaans eettentje in West-Hollywood. Volgens een ooggetuige was de sfeer opperbest en was Miley 'gelukkig en relaxed' toen de foto’s werden gemaakt.

Liam en Miley gingen in 2013 uit elkaar, maar sinds begin dit jaar wees alles er al op dat de breuk was gelijmd.

Miley verloofde zich in 2012 met Liam, maar in de herfst van 2013 ging het stel uit elkaar. Geruchten dat de twee elkaar weer gevonden hadden, zwelden in januari aan toen duidelijk werd dat Miley Nieuwjaar had gevierd bij Liam in Australië. Miley begon ook weer de verlovingsring te dragen die ze van hem had gehad en ET kreeg met enige regelmaat foto’s van fans die de twee samen hadden gespot. Het lijkt een kwestie van tijd voor de twee officieel aankondigen dat ze weer samen zijn.

Bekijk de foto's hier.