Nieuws/Entertainment
429603
Entertainment

Kim Kardashian negen kilo te dik

Kim Kardashian traint zich kapot om de laatste kilo's van de zwangerschap kwijt te raken. De realityster heeft naar eigen zeggen nog negen kilo's te gaan.

Het is niet makkelijk om die laatste kilootjes van de zwangerschap kwijt te raken, biechtte Kim Kardashian op tegenover E! News. De realityster 'bidt' dan ook dat ze het overtollige gewicht snel verliest.

''Het is een uitdaging, het is helemaal niet gemakkelijk'', aldus Kim. ''We zijn net terug van onze familievakantie en elke dag stonden we vroeg op om te sporten. Ik heb nog 9 kilo te gaan. En het is erg moeilijk. Ik ben veel aangekomen en ik moet weer veel kwijt, dus ik voel me goed zodra ik op een bepaald punt ben en mijn kleren weer pas.''

Kardashian volgt het Atkins-dieet in de hoop de kilootjes snel kwijt te raken. ''Ik benader het met militaire discipline en ik ben onlangs begonnen met veel trainen. Ik hoop dat die combinatie ertoe leidt dat die laatste 9 kilo eraf vliegt. Ik bid er voor.''

Jaloers

Kim beviel afgelopen december van haar zoontje Saint. Maar 2-jarige North moet nog steeds wennen aan haar broertje. ''Mijn dochter zit nog steeds in die jaloerse fase. Dat vind ik moeilijk, want ze wordt erg jaloers wanneer ik iets met hem wil doen. Daarom moet ik stiekem momentjes met hem pakken of mijn man moet haar bezighouden'', aldus de vrouw van Kanye West.

Kim vertelde over haar dieet en kinderen in Las Vegas, waar ze was om een feestje in een club te presenteren. Maar het had niet veel gescheeld of de realityster moest thuis blijven in Los Angeles. Haar privéjet moest namelijk aan de grond blijven wegens mechanische problemen. Gelukkig kon Kim even later op een ander vliegtuig stappen.