Nieuws/Entertainment
429733
Entertainment

'Rob Kardashian druk bezig met bruiloft'

Zijn familie neemt zijn verloving misschien niet serieus, maar Rob Kardashian doet dat zeker wel. Hij en Blac Chyna, die begin deze week aankondigden te gaan trouwen, zijn al druk bezig met het plannen van hun bruiloft.

Dat meldt E! Online.

Blac zou al op zoek zijn naar haar trouwjurk, of beter gezegd: trouwjurken. "Chyna draagt minstens twee jurken op haar trouwdag", zegt een ingewijde, die weet dat de aanstaande bruid op zoek is naar japonnen die een statement maken. "Ik heb wel een idee welke ontwerper ze op het oog heeft."

Het model zou ook al hebben nagedacht over haar kapsel en make-up. Volgens bronnen gaat ze voor een klassieke haardracht. En hoewel Blac haar haren in zo'n beetje alle kleuren van de regenboog heeft laten verven, zou ze voor de bruiloft een natuurlijke kleur kiezen. "Haar make-up wordt perfect, ze gaat al haar eigen producten gebruiken."

Warme plek

Een trouwlocatie hebben Rob en Blac, die volgens ingewijden na de bruiloft als Angela Kardashian door het leven wil, nog niet. "Chyna is dol op lekker weer, dus de ceremonie wordt buiten gehouden op een lekkere warme plek", zegt een bron. Die weet ook dat de bruid een 'grote bruiloft, met al haar vrienden en familie en een groot feest' wil.'

Als bruidsmeisje wordt Amber Rose genoemd. Zij is niet alleen een goede vriendin van Blac, maar ook een ex van Kanye West. De rapper is getrouwd met Kim Kardashian, Robs oudere zus. Als alle Kardashians en Jenners samenkomen voor de bruiloft, zijn Kanye en Amber niet de enige exen die elkaar treffen. Blacs ex Tyga, met wie ze een driejarig zoontje heeft, is tegenwoordig gelukkig met Kylie Jenner, Robs halfzusje.