Nieuws/Entertainment
429740
Entertainment

Bo Saris emotioneel ingestort

Bo Saris is emotioneel helemaal ingestort. Dat laat de zanger weten in een persbericht. "Dat iemand ons zo willens en wetens tegenover de hele wereld kapot wil maken is voor ons onbegrijpelijk."

Gisteravond claimde RTL Boulevard dat Boris Titulaer, zoals de zanger echt heet, geld wegsluisde naar aparte, geheime rekeningen. Oud-bandlid Leon Taihuttu zou al jaren geen salaris meer hebben ontvangen. Ook zakenman Wim Noorman, die naar eigen zeggen ruim negen ton in Boris' carrière pompte, zag geen cent terug.

Dat verhaal heeft Bo Saris zo geraakt dat hij zijn kant van het verhaal ook naar buiten wil brengen. "Het is onbeschrijfelijk wat dit nieuws met mij en mijn gezin doet. In de laatste anderhalf jaar van mijn samenwerking met dhr. Noorman heb ik tot op de laatste dag aan al mijn verplichtingen voldaan. Mijn verantwoordelijkheid was om artistieke leiding aan het bedrijf te geven. De verantwoordelijkheid van het zakelijke gedeelte lag volledig bij dhr. Noorman. Er is verzocht aan partijen door de curator om tijdens de afwikkeling van het faillissement niet naar buiten te treden. Nu dhr. Noorman toch naar buiten treedt, word ik ook gedwongen om te reageren. Ik ben voor het bedrijf door het vuur gegaan en heb daarbij zelfs het onmogelijke mogelijk gemaakt. Samen met mijn bandleden heb ik gestreden tot het bittere eind. Bandleden waarmee ik tot op de dag van vandaag een goed relatie heb en nog steeds optreed."

De winaar van Idols in 2004 laat ook nog weten dat hij nu niet anders kan dan stappen ondernemen richting Noorman en Taihuttu, "zodat zij nooit meer iemand de schade kunnen aanrichten zoals zij die mij, mijn gezin en bandleden hebben aangedaan."

Verder geeft Bo Saris aan dat het onderzoek gaande is en dat het in handen van de curator ligt. "En dus moet ik mij onthouden van enig commentaar."