Nieuws/Entertainment
429756
Entertainment

Brad en Angelina ruziën over films

Brad Pitt en Angelina Jolie zijn in een vervelende ruzie met elkaar beland. De twee kibbelen over wiens filmproject nu eigenlijk het belangrijkst is.

De Amerikaanse acteur schijnt er helemaal klaar mee te zijn. "Het zorgt echt voor een breuk tussen de twee, maar Brad heeft geen keus. Hij heeft haar enorm geholpen met haar carrière als regisseuse, zelfs met het risico dat zijn eigen reputatie te grabbel werd gegooid, getuige haar geflopte film By The Sea", aldus een insider van RadarOnline. "Nu is het voor hem tijd om zelf weer aan het werk te gaan."

Het Hollywood-koppel heeft de regel dat als de een project doet, de ander voor hun zes kinderen zorgt. "Die regel is in het gedrang gekomen toen Angelina besloot om haar meermaals geflopte carrière als regisseuse nieuw leven in te blazen."

Brad schijnt zijn geduld wel verloren te zijn. "Hij probeert War Machine naar Cannes te krijgen en hoopt dat dat een award gaat opleveren. Daarnaast start hij met de sequel van WWZ. Angelina is daar allesbehalve blij mee."