Nieuws/Entertainment
429775
Entertainment

'Baby van 1D-Louis is nep!'

One Direction-lid Louis Tomlinson werd in januari vader van zoontje Freddie. Een aantal fans van de zanger betwijfelt aan de hand van enkele foto's nu of hij wel daadwerkelijk een papa is geworden. De baby is namelijk een pop!

De foto's zijn nep en dus de baby ook. Louis is dan ook helemaal geen vader geworden. Dat is de bizarre complottheorie van de oplettende 'fans'. Buzzfeed heeft al deze foto's op een rij gezet, waardoor het verhaal helemaal absurd wordt. 

Het begint bij de Twitter-pagina van Briana, de moeder van het kind. Het account bestaat pas sinds mei 2015 en de theorie van fans is dat het management van Louis hier achter zit. Ze vragen zich af waarom ze pas toen op Twitter is gegaan, precies rond de tijd van het zwangerschap. Twee dagen daarna worden Louis en Briana pas voor het eerst samen gespot.  Briana is twee maanden later zwanger. 

Freddie wordt in januari 2016 geboren. Louis plaatst een foto op Instagram op 23 januari en vertelt daarin dat het kind 'gisteren' is geboren. Briana zegt juist op Twitter dat haar zoontje op 21 januari geboren is. De fans vinden dit vreemd, want als nieuwbakken ouder ben je zo trots als een pauw en weet je echt wel wanneer je kind geboren is.

Daarna komen de bizarre foto's aan de beurt. Deze veelal van Instagram afkomstige foto's lijken gefotoshopt, zeker ook omdat het erop lijkt dat Louis helemaal geen baby vasthoudt. Buzzfeed legt uit dat je met Photoshop allerlei kunstjes kunt uithalen.

 

 

Eerder ging het gerucht dat deze 'babygate', zoals het door fans genoemd wordt, is gecreëerd omdat Louis eigenlijk een relatie zou hebben met bandlid Harry Styles.