Nieuws/Entertainment
429776
Entertainment

Kerry Katona zoent moordenaar

Kerry Katona heeft furieus gereageerd op de foto’s die zijn onthuld, waarop zij zoenend te zien is met de veroordeelde moordenaar Kevin Lane.

De voormalige zangeres van meidengroep Atomic Kitten werd vorige maand door The Sun gefotografeerd, toen zij met Lane door de straten van Londen wandelde.

Kerry (35) ontkent echter dat er sprake is van een beginnende relatie en haalt op Twitter uit naar de Britse tabloid: “Jullie zitten zo ver naast de waarheid! Jullie maken jezelf volkomen belachelijk!”

@danwootton your so far from the truthYour really making yourself look foolish!But please carry as the outcome is gonna make you look a fool — Kerry Katona (@KerryKatona7) 7 april 2016

 

Vastbesloten dat het slechts om een onschuldige kus zou gaan, plaatste de voormalig popster een foto van zichzelf, 'zoenend' met actrice Danielle Brown. Ze voegt eraan toe: "Betekent dit nu dat ik een relatie heb met Danielle? En ben ik nu lesbisch?"

De 48-jarige Kevin Lane heeft een gevangenisstraf van achttien jaar uitgezeten, nadat hij in 1996 werd veroordeeld voor de moord op een autohandelaar.