Nieuws/Entertainment
429777
Entertainment

Derksen: ik ben de beste dj van Nederland

Johan Derksen vindt het gênant om te zeggen, maar de voetbalanalist is van mening dat hij de beste deejay van Nederland is. "Ja, ik ben de beste."

Derksen vindt dat het maar treurig is gesteld met de Nederlandse radio. "Het is allemaal precies dezelfde bullshit. Het is softrock. Dus Bon Jovi of Toto of omgekeerd. En dan heb je ook nog eens die schijtlollige discjockeys die je toespreken alsof je een kleuter bent", zegt hij op TV Rijnmond.

Voor sidekicks heeft Johan ook maar weinig mooie woorden over. "En dan komt er nog een sidekick die zit er doorheen te schreeuwen. Ze lullen door de intro’s heen. Het is één grote bron van ergernis.” Dus is er maar één conclusie: "Er is maar één goede discjockey in Nederland. Ja, het is gênant, maar ik ben het", zegt hij met volle overtuiging.

Elke zaterdagochtend presenteert hij op Radio Rijnmond het programma Muziek voor Volwassenen, waarin hij zijn favoriete muziek country, americana en blues draait. "Het is mijn programma, dus de muziek komt altijd wel uit mijn kast. Dus wat ik draai vind ik allemaal heel aanvaardbaar, want anders zou ik het niet doen", sluit De Snor af.