Nieuws/Entertainment
429883
Entertainment

Dochter Paul Walker krijgt 10 miljoen dollar

Meadow Walker, de dochter van de in 2013 omgekomen acteur Paul Walker, heeft 10,1 miljoen dollar (8,8 miljoen euro) gekregen van de nalatenschap van Roger Rodas. Daarmee hebben de partijen een schikking getroffen in hun rechtszaak.

Rodas zat achter het stuur van de Porsche waarin Paul als bijrijder dodelijk verongelukte. ''Het bedrag dat uit de nalatenschap van Roger Rodas aan het trustfonds voor Meadow Walker wordt betaald, is slechts een fractie van het bedrag dat haar vader had kunnen verdienen als internationale filmster als aan zijn leven geen tragisch einde was gekomen'', laat de advocaat van Meadow weten aan E! News.

De raadsman vervolgt: ''Via zijn nalatenschap heeft meneer Rodas, de chauffeur van de auto, gedeeltelijk verantwoordelijkheid genomen voor het ongeluk.'' Ook laat hij weten dat Meadow haar rechtszaak tegen Porsche gewoon doorzet.

Meadow wil Porsche verantwoordelijk stellen voor het produceren van een ondeugdelijke auto. Paul overleefde namelijk de botsing maar zat vast en verbrandde levend door fouten in het voertuig.