Nieuws/Entertainment

Niemand wist dat hij nog leefde, in Almelo…

Het mysterieuze einde van Juliana’s halfbroer

MR. PIM LIER was regelmatig voorpaginanieuws, natuurlijk eerst toen hij in 1979 werd ontdekt als de halfbroer van de nog regerende KONINGIN JULIANA. En acht jaar later opnieuw, toen hij zijn echtgenote PETRA ombracht. Het grootste deel van zijn leven bracht de buitenechtelijke zoon van PRINS HENDRIK echter door in volstrekte anonimiteit. En zo stierf hij ook…

Hij blijkt nóg ouder te zijn geworden dan zijn halfzus KONINGIN JULIANA, die toch bijna 94 werd. Maar het even lange, als veelbewogen leven van de 96 jaar geworden MR. PIM LIER had niet méér verschillend kunnen verlopen dan het hare. Zij alom gerespecteerd, hij voortdurend afgewezen en buiten zijn schuld met de nek aangekeken.

En dat bleef zo tot zijn dood. In stilte en nagenoeg anoniem werd de veelbesproken bastaardzoon van PRINS HENDRIK gecremeerd. Zijn familie, en daarmee wordt niet de koninklijke bedoeld, plaatste niet eens een rouwannonce… Een jaar na dato wordt zijn overlijden nu pas opgemerkt door HENDRIK JAN KORTERINK van misdaadjournalist.nl en tevens auteur van De zwarte schapen van Oranje, een boek over de koninklijke bastaardkinderen van PRINS HENDRIK.

Lees meer in De Telegraaf.