Nieuws/Entertainment
430706
Entertainment

Daphne Deckers showt wederom killerbody

FOTO -  Daphne Deckers liet in juli van 2015 via Instagram zien nog steeds over een killerbody te beschikken. De 47-jarige presentatrice heeft maandagochtend via het social network wederom bewezen letterlijk en figuurlijk heel goed in haar vel te zitten.

Ze postte een foto van haar gespierde buik op Instagram. “Maandagochtend! Sporten #riseandshine.”

Haar foto bezorgt haar een hoop positieve reacties. “Wat een figuur heb jij toch knapperd!”, schrijft een fan. “Wauw @daphne_deckers Je past nog prima tussen de jonge meiden op Instagram. Wat een onwijs mooi lichaam. Trots op zijn”, aldus een andere reactie.

De vrouw van Richard Krajicek zat vorige week voor het laatst achter de desk bij RTL. Daphne heeft besloten om zich volledig te richten op het schrijven van boeken en reizen met Richard. "Nu de kinderen in mei vrijwel zeker het huis zullen verlaten, willen Richard en ik meer gaan reizen. Daarnaast ga ik me meer toeleggen op schrijven en wil ik me concentreren op nieuwe projecten op het gebied van film en televisie'', zei Daphne.

UPDATE: Maandagmiddag blijkt dat Daphne een oude selfie van 29 september heeft geplaatst op haar Instagram. Ze beweert wel dat ze gesport heeft maandag. Daphne schrijft: "Wél zin om te sporten maar niet om te poseren", onder een van de reacties.