Nieuws/Entertainment
430776
Entertainment

Harry Styles had relatie met stewardess Megan

Harry Styles heeft een affaire gehad met de Amerikaanse stewardess Megan Smith (24). De twee hebben elkaar afgelopen zomer ontmoet, zo meldt The Sun.  

De zanger was met een privéjet op tour met One Direction en Megan werkte als stewardess op dat vliegtuig. Beiden hebben de relatie - tot aan nu - onder de pet weten te houden.

Dat terwijl Harry en Megan veelvuldig met elkaar wisten af te spreken tussen juni en oktober. Hun relatie werd serieuzer toen de tour van de boyband eindigde. Harry (22) noemde Megan sindsdien ‘zijn vriendin’. “Ze hebben elkaar voor het eerst ontmoet toen ze was ingehuurd als privéstewardess voor 1D”, aldus een vriend.

Hij vervolgt: "In het vliegtuig konden ze enorm goed met elkaar opschieten en al snel werd het romantisch. Ze gingen daten en het klikte behoorlijk. In tegenstelling tot zijn andere scharrels werd dit zowaar serieus. Hij was er voor Megan in een moeilijke tijd en noemde haar regelmatig zijn vriendin."

Megan begon volgens de vriend tegen Harry nooit over andere vrouwen. "Omdat ze accepteerde dat hij een rockster is, maar ook omdat ze tot over haar oren verliefd was en ze het gevoel had dat hij dat ook was."