Nieuws/Entertainment
430984
Entertainment

Kim vertelt over rivaliteit met Kylie

Kim Kardashian doet een boekje open over de vermeende competitie tussen haar en haar jongere zusje Kylie Jenner. De realityster zou er doodmoe van worden dat haar 18-jarige zusje er alles aan zou doen om op haar te lijken.

Volgens Kim is er niets van die geruchten waar. “Kylie en ik lachen iedere keer weer hard om deze roddels, iedereen wil ons altijd tegen elkaar opstoken”, schrijft Kim op haar blog. “Ik vind het juist geweldig. Er is niemand met wie ik liever in dezelfde business zou willen zitten dan met mijn zusje.”

Ook schrijft de 35-jarige dat ze juist elkaar juist altijd steunen en helpen hun carrières verder te ontwikkelen. “We leren zoveel van elkaar, we zijn heel hecht, daarom zijn die geruchten zo grappig.”

Ze vervolgt: “Soms hoor ik een roddel en denk ik, ‘Wacht even, is dit waar? Wat is hier aan de hand? Ik moet mijn zusje bellen’, maar met het gerucht dat er rivaliteit zou zijn, is dat nooit het geval geweest. We steunen elkaar juist heel erg.”

De geruchten kwamen de wereld in nadat Kylie reageerde op het commentaar dat ze “te hard haar best deed op Kim te lijken”. Daarop zei de 18-jarige: “Mensen vergelijken mij en Kim altijd, of zeggen dat ik op Kim wil lijken, of dat ik Kim van haar troon wil stoten. Volgens mij vergeet iedereen dat Kim en ik zussen zijn. Het is geen wedstrijd. We zijn twee totaal verschillende personen.”