Nieuws/Entertainment
431020
Entertainment

Jeremy Clarkson gewond

Jeremy Clarkson is tijdens opnames van zijn nieuw tv-programma gewond geraakt aan zijn gezicht. Tijdens een levensgevaarlijke stunt in de Jordaanse stad Amman ging het goed mis.

Afgelopen donderdag kondigde Clarkson op Twitter al aan dat hij ‘de meest gevaarlijke stunt ooit’ zou gaan doen. Een dag later liet hij zien dat dit niet helemaal volgens plan is verlopen. De presentator plaatste een selfie waarop hij zijn zwarte en bebloede gezicht liet zien. “Ik heb de dag overleefd. Maar dat scheelde een haartje”, schreef de 55-jarige Brit bij zijn tweet. Toen een fan reageerde en opperde dat Clarkson leuk in de weer was geweest met schmink, schreef de presentator terug: “Je gaat je echt heel dom voelen als je het programma ziet. Het is echt geen schmink.”

Over de stunt in Jordanië liet de vorig jaar bij de BBC ontslagen presentator verder niets los. In Amman maakte hij opnamen voor zijn nieuwe programma dat wordt uitgezonden door Amazon. De serie, waar ook Richard Hammond en James May aan meewerken, gaat in het najaar van start.