Nieuws/Entertainment
431039
Entertainment

Khloé ziek van verslaafde Lamar

Khloé Kardashian is er behoorlijk kapot van dat Lamar Odom weer aan het drinken is geslagen. Het zit haar zelfs zo hoog dat ze niet kan werken.

De realityster heeft daarom afgelopen week opnamen voor haar programma Kocktails with Khloe laten schieten. “Ze was ziek”, schrijft TMZ. “Maar niet van de griep die momenteel heerst.”

Khloé zou er emotioneel helemaal doorheen zitten, vooral omdat Lamar niets wil doen tegen zijn drankverslaving. “Ze is een emotioneel wrak”, zeggen bronnen rond de realityster. Khloé en Lamar zouden zelfs flinke ruzie hebben gehad.

Eerder deze week kwamen er berichten dat Khloé van Lamar had geëist dat hij zo spoedig mogelijk professionele hulp ging zoeken om van zijn alcoholverslaving af te komen, maar volgens TMZ weigert hij consequent.

In oktober werd Lamar bewusteloos gevonden in een bordeel na een overdosis drugs. Sinds januari verblijft hij in een revalidatiekliniek, waar hij het naar verluidt naar zijn zin heeft. Maar hij zou weigeren zijn alcoholprobleem aan te pakken.