Nieuws/Entertainment
431042
Entertainment

Katie Price verkoopt borstimplantaten

Een opmerkelijk idee van Katie Price: ze is van plan haar borstimplantaten te verkopen. Dat schrijft ze op Twitter. Het Britse fotomodel zette de implantaten vrijdag te koop voor 1 miljoen pond, bijna anderhalf miljoen euro.

In haar tweet van vrijdag schreef Katie dat ze serieuze biedingen in overweging zou nemen. “Alle andere opmerkingen worden niet gelezen en verwijderd (sic)”, schreef ze erbij. Even na middernacht gooide het fotomodel er nog een tweet uit. “Het is na middernacht en het is echt geen aprilgrap. Als je geïnteresseerd bent, doe een serieus bod.” Ze zette er ook een e-mailadres bij.

Katie, die ooit bekendstond als de Britse Pamela Anderson vanwege de omvang van haar boezem, liet de implantaten vorig jaar verwijderen vanwege medische complicaties, weet Mirror. In 1998 liet ze voor het eerst haar borsten vergroten.

Na haar borstverkleining zei Katie te spreken te zijn over het resultaat. “Voor het eerst in twintig jaar kijken mensen niet naar mijn borsten als ik ergens binnenkom. Ze kijken nu naar mijn gezicht.”