Entertainment/Sterren
431343425
Sterren

Internationaal regiedebuut Halina Reijn vanaf augustus te zien

De film Bodies, Bodies, Bodies, het internationale regiedebuut van Halina Reijn, heeft een Amerikaanse premièredatum. Filmproductiemaatschappij A24 laat aan Deadline weten dat de thriller vanaf 5 augustus te zien is in de bioscopen.

Bodies, Bodies, Bodies werd bij de aankondiging vorig jaar omschreven als een slasherfilm, eentje met heel veel bloed. De film gaat over een feest van een groep rijke twintigers dat volledig uit de hand loopt. De hoofdrollen worden gespeeld door Pete Davidson, Amandla Stenberg, Maria Bakalova en Myha’la Herrold.

In maart van dit jaar was de thriller voor het eerst te zien op het Amerikaanse filmfestival SXSW. Naar aanleiding daarvan is de film voor 95 procent ’vers’ verklaard op reviewsite Rotten Tomatoes, een erg goede score.

De thriller is Reijns tweede film. In 2019 bracht ze haar debuut Instinct uit, waarin Carice van Houten en Marwan Kenzari de hoofdrollen speelden. De film werd destijds ingestuurd als de Nederlandse Oscar-inzending voor beste buitenlandse film, maar viel af in de voorrondes.

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop