Nieuws/Entertainment
431995
Entertainment

Bruiloft Iggy Azalea in gevaar na geruchten over vreemdgaan bruidegom

Video - Rapper Iggy Azalea verheugde zich enorm op haar huwelijk met LA Lakers-speler Nick Young, tot er een video uitlekte waarop te horen is dat Nick toegeeft dat hij afgelopen zomer een scheve schaats reed..

LA Lakers-collega D'Angelo Russell maakte stiekem opnames van de bekentenis van Nick, en die opnames lekte vervolgens uit op internet. Onduidelijk is hoe dat kon gebeuren, maar duidelijk is wel dat het aanstaande huwelijk van Nick en Iggy nu op losse schroeven staat.

Volgens TMZ is Iggy laaiend op Nick, en is Nick op zijn beurt weer laaiend op zijn teamgenoot wegens het uitlekken van de bekentenis. "Het gaat op dit moment slecht tussen de twee", aldus een bron tegen de site. Iggy tweette vlak na het uitlekken van de tape mysterieus: "Hmmm, ik zie dat D'Angelo Russell nu trending is... Ik vond zijn filmpje leuk. Bedankt bro".

Nick overweegt stappen, onduidelijk is of hij de jacht opent op zijn teamgenoot of degene die de video uiteindelijk heeft gelekt. 

Iggy vertelde onlangs, uiteraard voordat de tape uitlekte, enorm druk te zijn met de voorbereidingen van haar huwelijk met Nick... "Ik weet waar we gaan trouwen en we hebben de datum. Mijn bruidsjurk wordt inmiddels gemaakt. Ik heb ook de huwelijksreis geboekt. We zijn aan het plannen, maar moeten nog een paar belangrijke knopen doorhakken. Zo hebben we nog geen keuze gemaakt voor het eten en de bloemen en moeten we nog een tafelschikking maken."

Iggy en Nick zijn sinds november 2013 bij elkaar. Sinds juni vorig jaar zijn de twee verloofd.

 

hmmm i see D Angelo Russell is trending... I actually liked his film. Thanks bro.— IGGY AZALEA (@IGGYAZALEA) 30 maart 2016