Nieuws/Entertainment
431996
Entertainment

DiCaprio flirt met grappende JLo

In het populaire programma van James Corden zit Jennifer Lopez bij de komiek in de auto. Ze zingen, dansen en praten. En regelen per ongeluk bijna een date met Leonardo DiCaprio...

De twee zitten wat te kletsen over welke beroemdheden JLo allemaal in haar telefoonboek heeft staan. Ze probeert nog bescheiden te blijven, maar al snel blijkt dat ze een behoorlijke berg aan sterren kent.

James Corden stelt voor iemand een grappige sms te sturen. Met frisse tegenzin stemt Jennifer in, tot ze ziet wat James wil sms-en naar Leonardo DiCaprio. "Hey schatje, ik heb het gevoel dat ik even helemaal los moet gaan. Heb je suggesties? Liefs, JLo (Je weet wel, van 'the block')."

Jennifer probeert nog te voorkomen dat James de sms echt verstuurt, maar het is te laat, want hij heeft al op 'verzenden' geklikt. Tot grote hilariteit van de twee komt er al snel een antwoord op de maffe sms. "Bedoel je vanavond, duifje? Wil je naar de club?", schrijft Leonardo DiCaprio flirterig terug. Hij ziet een wilde nacht met 'Jenny from the block' blijkbaar wel zitten!