Nieuws/Entertainment
432002
Entertainment

Lola Brood gaat uit de kleren

Lola Brood is binnenkort te zien met alleen wat verf op haar lichaam, en verder niets...

De 'dochter van' schittert in april naakt in de Playboy, meldt het blad.

Lola (30), die sinds februari na een relatie van negen jaar weer single is, vindt het een enorm compliment dat ze is gevraagd. "Wat een eer! Dit is wel echt eng, maar ook heel rock ‘n roll. Is je relatie na 9 jaar uit, word je een paar maanden later meteen gevraagd om in de Playboy te staan!"

Haar reden om ja te zeggen tegen de naaktreportage is simpel: "Het leek mij vooral tof om voor altijd zulke mooie foto’s van mijzelf te hebben. Zo mag heel Nederland mij wel zien."

Haar vader Herman was ook tijdens de nietsverhullende shoot niet heel ver weg, want verf speelt een belangrijke rol in de kiekjes, vertelt Lola. "Over de shoot had ik zo mijn eigen ideeën in mijn hoofd. Veel geintjes in de foto’s, verf en een knipoog naar mijn vader."

Lola vertelde in februari aan pagina Privé dat ze na negen jaar weer vrijgezel was. "De afgelopen jaren ben ik dus met Alex geweest en daarvoor heb ik eigenlijk ook altijd vriendjes gehad. Nu zal ik dus echt het singleleven moeten gaan ontdekken. En dat is voor mij echt heel erg wennen."