Nieuws/Entertainment
432026
Entertainment

Ronnie Flex klaar met biergooiers

Het begon met één filmpje van een concertganger die een biertje gooide naar Ronnie Flex. Nu lijkt het alsof andere 'fans' dit met steeds meer biertjes willen overtreffen. Tot grote ergernis van de rapper.

Aan Q-Music vertelt Ronnie dat hij behoorlijk klaar is met het biergooien. "Er staan ook mensen vooraan die me wel graag willen zien, die ook bier tegen zich aan krijgen. Het is gewoon echt heel vervelend."

Op verschillende video's die op internet zijn verschenen, is te zien hoe Ronnie en zijn vrienden reageren op het moment dat er wéér een biertje naar zijn hoofd vliegt. Hij stopt even met het optreden en laat weten dat hij er genoeg van heeft. Hij daagt de biergooiers uit niet stiekem te gooien en zich kenbaar te maken, maar ook dat helpt niet.

Vervolgens gaat er weer een drankje door de lucht en springen meerdere vrienden het publiek in om de schuldige te zoeken. "Dat is eigenlijk een beetje uit de hand gelopen. Dat is helemaal niet wat ik wil."

Of het wel zin heeft om er wat van te zeggen, weet de jonge rapper niet. Hij geeft toe dat de hype op die manier alleen maar groter wordt... Toch wil hij nog een signaal afgeven. Er komt wat meer beveiliging. "En als het twee keer gebeurt, ga ik het optreden stoppen."