Nieuws/Entertainment
432048
Entertainment

Kim en Kanye eindelijk op eigen benen

Kim Kardashian woont niet langer bij haar moeder Kris. Na weer maanden met haar gezin bij Kris te hebben gewoond, pakte de realityster deze week eindelijk haar biezen. Dat meldt TMZ.

Kim, Kanye, North en Saint wonen sinds dinsdag in een villa in Bel Air. Kim en Kanye kochten het optrekje in 2013, maar lieten het grondig renoveren. Lang is 'Kimye' niet van plan neer te strijken in Bel Air. De twee willen uiteindelijk naast Kris gaan wonen in een villa die ze nu laten bouwen. Hun landgoed in Bel Air staat al te koop voor twintig miljoen dollar (ruim 17,5 miljoen euro).

Kris klaagde in januari nog dat ze maar niet van Kim en Kanye af kwam. "Het voelt alsof ze nooit weg gaan!", zei de Kardashian/Jenner-matriarch. "Kim blijft maar zeggen: nog acht weken, nog maar acht weken."

Kim ging vlak voor de geboorten van haar beide kinderen weer bij haar moeder wonen. Nadat North in juni 2013 ter wereld kwam, bleef ze bijna twee jaar bij Kris wonen. Vorig jaar zomer trok ze weer in bij Kris, op 5 december beviel Kim van Saint.