Nieuws/Entertainment
432170
Entertainment

Hier praat iedereen over

Patricia Paay verbrandt haar gezicht met een hete krultang, Andy keert weer terug bij Melisa na een paar dagen van afwezigheid, Britney Spears trakteert haar volgers op bikini-kiekjes, boer Geert 'geen verdriet' na zijn breuk met Hetty en Rafael en Estavana zijn duidelijk smoorverliefd. Dit zijn de meest gelezen artikelen van deze week.

1: Patricia Paay verbrandt gezicht

Patricia Paay heeft een flinke brandwond in het gezicht opgelopen.2: Andy keert terug bij Melisa

Eindelijk is er duidelijkheid waar ANDY VAN DER MEIJDE de afgelopen dagen heeft gezeten. De spanningen thuis waren zo hoog opgelopen, dat de oud-voetballer zijn vrouw en kinderen NINO, LILLY FAY en ROXY had verlaten.3: Slanke Britney Spears deelt bikini-kiekjes

Britney Spears is op vakantie in het zonnige Hawaii, waar zij haar tijd het liefst doorbrengt in en aan de rand van het zwembad. Tussendoor trakteert zij haar volgers op sexy kiekjes van zichzelf.4: Boer Geert: ‘Geen verdriet’

Ziet menig man na een pijnlijke liefdesbreuk geen andere uitweg dan de tranen aan de bar weg te spoelen met de nodige biertjes, dat doen ze in het Groningse Mussel helemaal anders. In elk geval als het gaat om de beroemdste inwoner van die minigemeente, voormalig Boer Zoekt Vrouw-deelnemer Geert Krops.

 5: Raf en Estavana openlijk verliefd

Rafael van der Vaart is smoorverliefd op Estavana Polman. De twee werden zaterdag zoenend gefotografeerd door een Deense fotografe, nadat de voetballer zijn vriendin kwam aanmoedigen bij een handbalwedstrijd.