Nieuws/Entertainment
432182
Entertainment

Scandal-acteur uit huis gezet

De vrouw van Columbus Short, Karrine Steffans, heeft de acteur het huis uitgezet. Via Instagram beschuldigde ze hem van vreemdgaan en deelde ze een video waarin zijn kleren verspreid over de vloer liggen.

Toch is het huwelijk wat Karrine betreft niet voorbij. De schrijfster wil het met haar actie juist redden, vertelt ze aan de website Hello Beautiful. "Ik hou van mijn man. Ik ben helemaal verliefd op mijn man." Ze legt uit dat Columbus zich schaamt voor zijn ontrouw en dat ze daarom gelooft dat het openbaar maken van hun problemen hen zal helpen.

Dankbaar

Columbus heeft gereageerd via Twitter. Hij lijkt wel het idee te hebben dat de relatie voorbij is. "Hoe kun je niet van een vrouw houden die je op een moeilijk moment accepteerde en je toestond te genezen. Ik ben dankbaar voor de weg die we hebben afgelegd en het is niet voor het eerst dat ik dakloos ben. Maar het zal zeker de laatste keer zijn!"

Columbus en Karrine kondigden een aantal maanden geleden aan getrouwd te zijn. Officieel is Columbus nog steeds getrouwd met zijn ex, Tuere Tanee. Zij vroeg in 2014 een scheiding aan, nadat ze hem beschuldigde van huiselijk geweld.