Nieuws/Entertainment
432481
Entertainment

Kourtney Kardashian terug bij ex?

VIDEO’S - Het heeft er alle schijn van dat Kourtney Kardashian en Scott Disick elkaar weer gevonden hebben. Ze gingen een jaar geleden uit elkaar.

In een Snapchat-filmpje zijn de Kardashian-telg en de vader van haar drie kinderen te zien en daarin doen ze uit de doeken waarom ze samen zijn.

"We willen dat jullie de eersten zijn die het horen", vertelt Kourtney. Scott vult aan dat ze weer bij elkaar zijn. Maar als hij haar vervolgens een kus probeert te geven, trekt Kourtney vlug haar gezicht weg. "Nee!", zegt ze lachend. Bekijk hier nog een filmpje.

Het kan natuurlijk om een grap van het voormalige stel gaan, maar volgens insiders is er wel degelijk weer een vonkje tussen de twee, meldt E! Online. Onlangs leek Kourtney juist heel iemand anders aan de haak te hebben geslagen: Justin Bieber.

Al snel nadat geruchten over een scharrel met de Canadese popster opdoken, waren er de vriendinnen en familieleden van Kourtney om die geruchten af te doen als onzin. "Justin is gewoon een goede vriend van de familie", zo klonk het.