Nieuws/Entertainment
432482
Entertainment

Rowan Atkinson dut door pikante show dochter

Rowan Atkinson kon zijn ogen niet open houden tijdens een show van zijn dochter Lily. De 61-jarige Mr. Bean-acteur dommelde in terwijl zijn twintigjarige dochter in een sexy outfit optrad. Daily Mail publiceerde foto's van de duttende acteur.

"Dit is mijn eerste show", zei Lily afgelopen weekeinde voor aanvang van haar show in een kleine zaal in Londen. "En het is de eerste keer dat ik zo'n kort jurkje draag." Rowans dochter trad op in netpanty's, hoge hakken en een jurkje dat haar achterwerk maar net bedekte.

Hoewel die outfit er volgens Daily Mail voor zorgde dat alle ogen op Lily waren gericht, kon Rowan zijn aandacht er niet bij houden. Op een foto is te zien hoe hij met zijn ogen dicht in het publiek zit. Ook voormalig Top Gear-presentator Jeremy Clarkson genoot volgens de Britse krant van Lily's optreden.

Na de show, die Lily opdroeg aan de mensen die niet in haar geloofden, en zijn dutje was Rowan weer 'alive and kicking'. De acteur stak naar verluidt al duizenden ponden in de zangcarrière van zijn dochter, die er al van kinds af aan van droomt het te maken als jazzzangeres.