Nieuws/Entertainment
435072
Entertainment

Linda de Mol betaalt hypotheek vriendinnen

Linda de Mol vindt het helemaal niet erg om haar vriendinnen aan een hypotheek te helpen. Ze steekt haar miljoenen graag in vastgoed.

Dat heeft de presentatrice vertelt aan het nieuwe Net5-programma 'De Mobiel Van...' gepresenteerd door Antoinnette Scheulderman. "Ik help sommige vrienden met hun hypotheek. Als iemand freelancer is en om die reden geen lening bij een bank kan krijgen en van mij wel, is daar natuurlijk helemaal niks mis mee. Ze wonen dan door mij in een lekker huis. Daar hebben zij én ik plezier van.'' Dat schrijft het AD.

Bang dat haar vriendschapppen hierdoor kapot gaan, is Linda niet. "Het gaat om hele goede vrienden, mensen waar ik veel van houd. Die zal ik nooit uit hun huis laten zetten. In voor en tegenspoed, zo weet ik uit ervaring, blijven die vriendschappen op hetzelfde niveau. Anders zou ik zo'n lening nooit doen. Het gaat alleen om mensen die ik heel goed ken. Ik kan het iedereen die wat geld op de bank heeft staan aanraden. Je kan je vermogen beleggen todat je een ons weegt, maar die werkwijze schiet alle kanten op. Daar word ik onrustig en niet bepaald gelukkig van.''

De 51-jarige presentatrice vindt het leuk om haar geld te delen. "Wat heb je eraan als je er bovenop blijft zitten?" Daarom neemt ze jaarlijks haar vriendinnenclub op haar kosten mee naar het buitenland.