Nieuws/Entertainment
435087348
Entertainment

Ben Shephard vervanger van Piers Morgen bij ochtend

De plaats van Piers Morgan bij Good Morning Britain zal worden ingenomen door Ben Shephard. Volgens The Mail on Sunday is hij in ieder geval tot september co-presentator van het Britse ontbijtprogramma.

De 46-jarige Shephard is geen onbekende in de ITV-show. Sinds 2014 is hij op donderdag en vrijdag een van de presentatoren. De dagen die daar nu bij komen, doet hij samen met Susanna Reid.

Sinds het vertrek van Morgan zijn de kijkcijfers flink gedaald. Vlak voor zijn laatste tv-optreden keken 1,3 miljoen mensen. Afgelopen woensdag was dat aantal gekelderd naar 800.000. Of het Shephard lukt de kijkers terug te winnen, is afwachten.

Veel Britten lieten onlangs weten nog lang niet uitgekeken te zijn op Piers. Een petitie waarin opgeroepen werd de presentator zijn baan bij het TV-programma Good Morning Britain terug te geven, werd door tienduizenden kijkers ondertekend.

Morgan nam ontslag nadat zijn kritiek op het interview van Harry en Meghan met Oprah Winfrey niet werd gewaardeerd door zijn collega-presentator. Morgan noemde het interview een schande en zei Meghan niet te geloven. De presentator weigerde zijn excuses te maken.

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo