Nieuws/Entertainment
435099
Entertainment

Peter Jan Rens veilt nu ook Tros TV Ster

Om zijn ex-vriendin Virginia en hun kindje achterna te reizen naar het Turkse Marmaris, moet Peter Jan Rens al zijn spullen in de uitverkoop doen. Hij veilt nu zelfs zijn Tros TV Ster die hij won voor 'Doet tie t of doet tie t niet'.

Op de veiling, die vrijdagmiddag op CataWiki begint, biedt de oud-presentator zijn Tros TV Ster met diamantjes aan. De geschatte waarde is volgens het veilingshuis tussen de €3200 en €4200. Ook veilt meneer Kaktus, nogmaals, zijn beroemde pyjama.

Daarnaast heeft Peter Jan Rens verschillende kunstwerken van Virginia online gezet en andere oude spullen uit de tijd van zijn tv-carriere. Wie er €350 voor over heeft kan een dagje op stap met Rens.

Peter Jan Rens (65) en de 43 jaar jongere Viriginia van Eck zouden een bar willen gaan runnen in Marmaris aan de Turkse Riviera en ook vrijgezellenreizen gaan organiseren. Virginia verbrak haar relatie met Rens afgelopen december. Ze zou niet opnieuw een relatie met Rens willen, maar wel een zakelijk duo met hem willen vormen.