Nieuws/Entertainment
435128
Entertainment

Guy Ritchie zoekt advies bij Fathers4Justice

In zijn strijd met Madonna rond het zeggenschap over zijn zoon Rocco heeft Guy Ritchie advies ingewonnen bij de actiegroep Fathers4Justice.

Dat weet Mirror te melden. De Britse actiegroep Fathers4Justice pleit al jaren niet onopgemerkt voor gelijke ouderrechten omdat ze vinden dat de vader als ouder altijd het onderspit delft na een scheiding. "Miljoenen vaders zullen de pijn van Madonna begrijpen nadat ze is gescheiden van haar zoon Rocco", vertelt Fathers4Justice-oprichter Matt O’Connor die bevestigt dat de filmregisseur contact zocht. "Maar dat rechtvaardigt niet dat de vader publiekelijk gedenigreerd wordt. Kinderen hebben het beste van beide ouders nodig."

De 15-jarige zoon van het voormalig stel had geen zin om uit Londen te vertrekken en wilde bij zijn vader Guy blijven. Madonna pikte dit niet en probeerde via de rechter af te dwingen dat ze Rocco onder haar hoede in New York kreeg. Ook haalde ze haar ex door het slijk en bestempelde ze hem als waardeloze ouder. Onlangs liet ze echter weten dat ze het juridische getouwtrek zat is. Binnenkort wordt besloten of de rechter de zaak seponeert zodat de twee middels privéoverleg alsnog een poging kunnen wagen de boel op te lossen.