Nieuws/Entertainment
435249
Entertainment

 

De dood van de laatste Sinatra

Zijn leven lang stond FRANK WAYNE SINATRA (1944-2016) in de schaduw van zijn legendarische vader. In plaats van de beroemde Ol’ Blue Eyes van pa, werd junior geboren met bruine ogen en van het legendarische sexappeal en charisma waarmee The Voice het hart van de mooiste vrouwen ter wereld wist te veroveren, was ook al geen sprake.

Zijn vader raadde hem aanvankelijk af in zijn voetsporen te treden, maar voor junior zat er niets anders op dan de showbusiness. Uiteindelijk werkte vader en zoon zelfs jarenlang samen. Zijn prachtige stem ten spijt, bleef ’de kleine FRANK SINATRA’ echter altijd een imitatie van de man die hij soms ‘pop’ noemde, maar die hij in zijn shows altijd respectvol ‘Mr. Sinatra’ noemde.

Vorig jaar gaf hij naar aanleiding van een aantal concerten in Engeland een interview en werd eens te meer duidelijk hoe hoog de prijs voor hem was, als zoon van een icoon. ,,Ik heb nooit successen van mezelf gekend. Ik heb nooit een goede film gemaakt, een tv-show of een hitsingle gehad. Voor mijn gevoel van eigenwaarde en persoonlijke ontwikkeling zou dat beter zijn geweest. Ik ben goed in het nazingen, waar ik overigens wel veel plezier aan beleef omdat mijn vader magistrale muziek maakte.’’

Lees hier zijn hele verhaal