Nieuws/Entertainment
435435
Entertainment

Miljoenenjacht-winnaar verzweeg bedrag voor vrouw

Linda de Mol presenteert Miljoenenjacht

Linda de Mol presenteert Miljoenenjacht

De een-na-laatste aflevering van Miljoenenjacht werd er gisteravond eentje om nooit meer te vergeten. Finalist Krijn Schouten uit Almere won een bedrag van maar liefst 1,1 miljoen euro in de spelshow gepresenteerd door Linda de Mol. Daarop vroeg hij zijn vriendin Benita ten huwelijk. Ze was niet bij de opnames aanwezig en was daarom ook niet op de hoogte van het enorme bedrag dat haar partner had gewonnen.

Linda de Mol presenteert Miljoenenjacht

Linda de Mol presenteert Miljoenenjacht

Krijn had zijn vriendin wel verteld dat hij gewonnen had, maar zich niet uitgelaten over het exacte bedrag. De kersverse miljonair sprak in de uitzending voor de camera’s tot zijn vriendin. „Op zich gaat het al goed, maar nu kunnen we onze dromen en die van de kinderen verwezenlijken. Dat moeten we doen als man en vrouw, dus als je nog wil, wil ik graag met je trouwen”, zei hij.

Benita vernam het aanzoek, net als de rest van Nederland, zondagavond via de tv. Het werd haar ook toen pas duidelijk hoeveel geld haar aanstaande had gewonnen. Dat was nog wel een drempel voor haar om ja te zeggen. Haar eerste reactie was: ’nee, want je hebt tegen me gelogen!’. Maar uiteindelijk zei Benita dat het zeker wel zou gaan gebeuren. „Het zat er namelijk al wel een tijdje aan te komen, maar of het nu over 1 maand is over 11 jaar, dat weten we niet.”

Krijn is al 20 jaar samen met zijn Benita. Ze wonen in Almere met hun twee dochters, voor wie hij met geld graag een manege wil kopen, inclusief paarden. „Als ik in mijn eentje had gespeeld, was ik doorgegaan. Maar nu doe ik het voor de kinderen!”, riep de gelukkige winnaar toen hij een ’deal’ met de bank sloot. Een enthousiaste Linda kon niets anders meer uitbrengen dan ’wat mooi, wat mooi!’