Nieuws/Entertainment
437179
Entertainment

René Froger gaat strijd tegen kilo’s aan

De Toppers-concerten komen er weer aan en dus is het hoog tijd voor René Froger om de sportschool in te duiken. “Je wil daar gewoon staan zonder te hijgen, te puffen en te steunen”, vertelt de opperTopper.

Maar het gaat René niet enkel om zijn conditie. “Het oog wil ook wat, dus er zit ook wel enige ijdelheid in”, bekent de zanger aan RTL terwijl hij aan de gewichten hangt.

Gelukkig krijgt René steun van het thuisfront. “Natas is heel erg gemotiveerd voor mij. Die zorgt heel goed voor me.” Lekkernijen zijn dan ook even verbannen uit huize Froger. “De lekkere dingen zijn uit huis; de chippies en de kaasjes en de nootjes, ze zijn allemaal weg.”

De zanger is maar wat blij met dieetpolitie Natas. “Het is wel een hele grote steun als je iemand om je heen hebt lopen die constant: ‘Afblijven!’ en ‘Niet aankomen’, roept. Dat is wel te gek.”

De Toppers-concerten zullen 13, 14 en 15 mei plaatsvinden in de AmserdamArena. Het thema is dit jaar ‘Royal night of Disco’. Uiteraard is er een bijpassende dresscode: 'glitter gold with a colorful touch of disco.'