Nieuws/Entertainment
437245
Entertainment

Hier heeft iedereen het over!

GEEN - Een razende Camiel Eurlings, het geheime liefdesleven van Jaap Jongbloed, de reden achter de breuk tussen Micky Hoogendijk en Adam Curry, het einde van veertien jaar huwelijk van Guus Meeuwis en Gigi Hadid die er wel heel naakt bijliep op de catwalk. Dit zijn de meest gelezen artikelen van deze week.

1: ‘Eén opmerking maakte Camiel RAZEND!’

Zijn innige wens met de vrouw van zijn dromen een gezin te stichten, lijkt Camiel Eurlings (42) opnieuw in grote problemen te brengen. Dat is in elk geval hoe zijn directe omgeving aankijkt tegen de zeer ernstige beschuldigingen van Eurlings ex-vriendin Tessa Rolink aan zijn adres.

 2: Zo viel Jaap voor Mooiste Meisje

Jaap Jongbloed ontkent, maar tussen de presentator en één van de deelneemsters aan Het Mooiste Meisje van de Klas heeft wel degelijk wat gespeeld. Jan Uriot en Maarten Steendam bespreken zijn 'womanizer-skills' in Privé TV.

 3: Micky Hoogendijk onthult reden breuk Adam Curry

Een jaar na de breuk onthult Micky Hoogendijk eindelijk de ware reden waarom de zes jaar durende relatie met Adam Curry stuk liep.

 4: Guus Meeuwis gaat scheiden

Guus Meeuwis bevestigt de geruchten dat hij en zijn vrouw Valérie gaan scheiden. Het koppel heeft besloten om na 14 jaar huwelijk uit elkaar te gaan.

 5: Gigi Hadid ontbloot borst op catwalk

Gigi Hadid (20) showde op de catwalk in Parijs méér dan alleen de kleding die ze droeg...

 Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over jouw favoriete sterren? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.