Entertainment/Gossip
439475928
Gossip

Frans kasteel familie Meiland terug in de verkoop

Chateau Marillaux, het Franse kasteel van de familie Meiland staat weer te koop. In februari kondigde de familie aan dat het kasteel onder voorbehoud verkocht was, maar die koop blijkt dus niet te zijn doorgegaan.

Martien laat aan RTL weten dat er zich inmiddels alweer een aantal nieuwe potentiële kopers heeft gemeld. Volgende week staan de eerste bezichtigingen gemeld.

De verkoop van het bekende Chateau, het decor van de eerste seizoenen van hun SBS6-realityserie Chateau Meiland, stond sinds vorig jaar juni te koop. De familie vroeg er in eerste instantie 1,25 miljoen euro voor, maar verlaagde de vraagprijs naar 998.000 euro.

Chateau Marillaux

Chateau Marillaux

Martien en Erica Meiland zijn dit jaar teruggekeerd naar Nederland. Aanvankelijk streken de twee neer in Hengelo, maar hun woonplezier bleek van korte duur. Na problemen met het bestemmingsplan besloten ze weer te vertrekken. De familie woont nu in Noordwijk. „We zijn natuurlijk heel ondernemend, misschien gaan we wel weer iets op poten zetten”, liet Martien eerder al weten.