Nieuws/Entertainment
439563
Entertainment

Eva Amurri ontslaat nanny om onzedelijke sms

Het kindermeisje van actrice Eva Amurri Martino is ontslagen omdat ze het bed in wilde duiken met Eva's man. Dit schrijft de 30-jarige dochter van Susan Sarandon maandag op haar blog Happily Eva After.

Het betreft de nanny van hun dochtertje Marlowe van anderhalf jaar. Ze zou tijdens Eva's afwezigheid een uitdagende sms hebben gestuurd naar Eva's echtgenoot, voetbalcommentator Kyle Martino, die kennelijk bedoeld was voor een vriendin. ''OMG, meid, heb ik al verteld hoe sexy mijn baas is? Ik zou graag met hem naar bed willen. Het is alleen jammer dat hij kennelijk niet houdt van dikke Latijns-Amerikaanse met veel om vast te houden."

De 35-jarige Kyle was ervan overtuigd dat zijn nanny een verschrikkelijke vergissing had gemaakt door de sms naar hem te sturen. Maar toen ze weer op haar werk verscheen deed ze net alsof er niets was gebeurd. Wel bespioneerde ze hem vanuit de slaapkamer toen hij met zijn dochtertje thuiskwam, schrijft Eva.

Kyle besloot de nanny te confronteren met haar gedrag en ongepaste sms en nam het gesprek op met zijn telefoon. Eva schrijft het hele gesprek letterlijk uit dat haar man met de nanny voerde. ''Sorry, ik was wat lol aan het trappen met een vriendin. Ik bedoelde er niets mee'', reageerde de nanny in haar exit-gesprek. Eva is trots op haar man. Ze zegt dat de band met haar echtgenoot hierdoor hechter is geworden.