Nieuws/Entertainment
439686
Entertainment

’Schoonmoeder verliefd op Doug Hutchison’

Courtney Stodden (21) zegt dat haar moeder Krista Keller verliefde gevoelens heeft gehad voor haar echtgenoot Doug Hutchison (55).

Courtney beweert dat haar moeder Doug heeft versierd. „Mijn moeder heeft geprobeerd op ongepaste wijze geprobeerd de grenzen te overschrijden. Grenzen waaraan een moeder zich hoort te houden wat betreft haar dochters relatie”, zegt Courtney tegen Amerikaanse media. „Ze werd verliefd op mijn echtgenoot.”

Courtney zegt dat ze om die reden een jaar lang geen contact heeft gehad met Krista. Totdat ze meededen aan het programma The Mother/Daughter Experiment. De band is inmiddels weer hersteld, maar dat heeft lange tijd geduurd. „Mijn moeder zat niet lekker in haar vel en ik was ontzettend boos op haar.”

Doug, bekend van onder andere The Green Mile en Lost, heeft zijn echtgenote ervan kunnen overtuigen dat hij niets voelde voor zijn schoonmoeder. „Onze relatie is nog steeds heel goed. We vieren in mei dat we vijf jaar getrouwd zijn en we gaan onze trouwgeloften hernieuwen.”