Nieuws/Entertainment
439724
Entertainment

Echtgenoot: ’Tori Spelling stelt zich aan’

Er lijkt opnieuw sprake van hommeles in het huwelijk van Tori Spelling en Dean McDermott. Dat heeft alles te maken met de heftige migraineaanvallen van de Beverly Hills 90210-actrice.

Tori is onlangs opgenomen in het ziekenhuis vanwege ondraaglijke hoofdpijn. Hoewel Dean de actrice zelf heeft geadviseerd naar het ziekenhuis te gaan, gelooft hij niet dat Tori echt veel pijn lijdt. Hij denkt dat zijn vrouw zich aanstelt.

„Toen Tori vorige week het ziekenhuis mocht verlaten, ging ze direct in bed liggen. Dean had al die tijd voor de kinderen gezorgd, dus dat frustreerde hem”, vertelt een bron. „Hij denkt dat de migraineaanvallen helemaal niet zo erg waren als Tori beweert.” De ingewijde onthult dat de spanning om te snijden is in huize McDermott. „Tori heeft gedreigd om weer naar het ziekenhuis te gaan omdat Dean maar bleef schreeuwen.”

Het rommelt al enige tijd tussen de actrice en haar man, die samen vier kinderen hebben. Het stel kampt al jaren met financiële problemen. De afgelopen vijf jaar zijn ze zeven keer verhuisd naar een kleinere woning om kosten te besparen.