Nieuws/Entertainment
440304
Entertainment

Sylvie Meis trekt de aandacht in Los Angeles

FOTO - Met een zonnebril, wapperende haren en een stralende lach loopt Sylvie Meis de paparazzi op luchthaven LAX in Los Angeles tegemoet. De kleine diva heeft overduidelijk zin in het Oscar-circus dat haar te wachten staat, zo blijkt uit de post op instagram.

Hoewel Syl geen kaartje heeft voor de daadwerkelijke Oscar-uitreiking, is haar bezoek aan de filmstad alles behalve toevallig. Naast een juwelenevent van een van haar sponsors, zal de glamourvrouw te vinden zijn op het jaarlijkse charity-event dat Elton John organiseert. Maar daar zal het hoogstwaarschijnlijk niet bij blijven: de 37-jarige weet maar al te goed dat de talloze feesten en events dé plekken zijn om nieuwe contacten op te doen. Of dit nu zakelijk is of privé

Dat komt maar wat goed uit voor de ambitieuze fashionista. Hoewel ze vorig jaar nog voor Duitse tv verslag doen van de Oscars, ziet haar Duitse carrière er dit jaar iets minder rooskleurig uit: vorige maand werd duidelijk dat haar dansprogramma Stepping out voorlopig van de buis gaat. Ook de man met wie ze zoenend in Miami werd gespot, lijkt uit beeld. Meer dan genoeg redenen dus om eens flink te gaan netwerken.