Nieuws/Entertainment
440413
Entertainment

Jennifer Garner weer wekelijks naar de kerk

Jennifer Garner heeft er een traditie van gemaakt om haar drie kinderen wekelijks mee te nemen naar de kerk. In Good Morning Texas gaf de Amerikaanse actrice tekst en uitleg.

''Ik groeide ermee op, we gingen elke zondag naar de kerk. In Los Angeles, waar ik naartoe verhuisde, was de cultuur anders, althans in mijn leven. Maar dat betekende niet dat ik veranderde, ik bleef wie ik was."

Garner sprak in de talkshow over haar nieuwe film Miracles from Heaven, over een jong meisje uit Texas, dat werd genezen van een chronische ziekte na een val uit een boom. Ze beweerde dat ze Jezus had ontmoet toen ze bewusteloos was. Jennifer speelt de moeder van het meisje, Christy Beam. Jennifer zegt dat ze erg geraakt was door het gelijknamige boek van Beam waar de film op gebaseerd is.

''Terwijl ik deze film draaide en er met mijn kinderen over sprak, realiseerde ik me dat ze zochten naar structuur in de zondagsdiensten van de kerk. Ik beschouw deze film als een geweldig geschenk dat het ons terugbracht bij onze lokale methodistenkerk."

Jennifer Garner heeft drie kinderen met haar ex Ben Affleck, Violet, Seraphina en Samuel. Kort nadat de opnames van Miracles from Heaven kondigde het sterrenkoppel hun scheiding aan.